Appelsinhud / Cellulite

Man skal forvente 1-5 behandlinger med 1 mdr. mellemrum, alt efter hvilket område der skal behandles, hvor dybe rynkerne er, ens hudtype, livsstil og alder.

Tid.: 45 min.

Pris.: 650 kr,-

Slankebehandling

Behandling hjælper med, at man taber sig på lokal områderne f.eks. mave eller lår. Der skal udføres minimum 6 – 12 sessioner, hvor der skal gå to uger mellem hvert enkelt behandling.

Man kan se større resultat efter ca 6. behandlingsgang. Det er vigtigt at man træner ca. 30 min lige efter hver behandling. Dette kan være en gåtur eller anden form for bevægelse. Det er også rigtig vigtig at drikke rigeligt med væske efter denne behandling. Gerne to Litter.

 

Denne behandling anbefales at dyrke inden de varme dage dvs. før Maj måned.

Fordi det kan blive en ubehagelig oplevelse at ligge i sauna blanketten om sommeren.

Striort

Som en af de første klinikker i Danmark, blev jeg certificeret med verdenskendte STRIORT-metode. Som udelukkende er udviklet af læger igennem 8 år.

 

Striort er en meget effektiv behandling som reducere dine strækmærker med op til 80% du skal forvente 1 behandling max 3 behandlinger. Uanset alder, farve og størrelse. Dog 1 år efter graviditet og amning.

 

STRIORT-metoden benytter hverken nåle, laser, kirurgi eller indsprøjtninger, og området behandles udelukkende ved en kraftig vakuumeffekt samt af professionelle STRIORT HomeCare Products, som du får med hjem og selv skal færdig behandle hjemme.

STRIORT strækmærkereducering er stort set smertefri, og varer ca. 1 time afhængig af det behandlede område.

Wax

Før Wax behandling

For at opnå det bedste resultat ved voks, anbefales, at du eksfolierer huden senest 24 timer inden behandling. Det gør at du fjerner de døde hudceller, hvilket gør at hårene løsner sig nemmere og at hårene har nemmere ved at slippe.

Jeg anbefaler at voksningen udføres kontinuerligt med 4 – 6 uger mellemrum

 
Hårene skal være mindst 6-10 mm lange. Er hårene længere ved bikini-området, skal de klippes.
 
Er det første gang du bliver vokset, skal du være opmærksom på, at hårene kan knække de første 2-3 gange, hvilket gør at hårene kan vokse hurtigere ud. Efter de første gange vil du så se og opnå et ensartet  resultat.
 
 
Efter Wax behandling
 
Skal du Undgå sol, solarium, svømmehal og sauna i 24 timer efter behandling
 
Det anbefales at du eksfolierer ca. to dage efter voks, og derefter vedligeholder 1-2 gange om ugen. så løfter du hårene fri af huden og du fjerner de døde hudceller, der ellers kan lukke huden og skabe indgroede hår.
 
Brug en god nærende creme eller olie til at blødgøre din hud. På den måde undgår du indgroede hår. Brug gerne olie eller creme der indeholder tree tea oil, da den er antibakteriel.

Er der evt. knækkede hår, må du gerne tage dem med pincet op til en uge efter voksbehandlingen. Derefter er det ikke en god ide at fjerne dem med pincet, da hårene ikke vil kunne fjernes ved næste voksbehandling
 
Undgå at bruge skraber, ladyshaver eller andet mellem voksning, da det vil gøre hårene stride. Man opnår således ikke det ønskede resultat eller de mange fordele ved voksning

Lashlift

Permanent vippebuk/Lash Lift inkl. farvning af vipper – Varighed 45 min
Fremhæv dine vipper på en flot og naturlig måde uden brug af kunstige vipper eller vippebukker der knækker hårene.
Vippebukket holder op til 6 uger afhængig af din modtagelighed af permanenten.
Hvad er Lash Lift?
Et Lash Lift er et semi-permanent buk af dine egne naturlige vipper. Det er desværre ikke os alle, som er udstyret med lange buede vipper fra naturens side af, derimod har mange af os korte, tynde og nedadvendte vipper. Når du får lavet et Lash Lift, vil vipperne komme til at se længere og mere fyldige ud. Resultatet er nogle flotte vipper med en naturlig bue.
Behandlingen
Selve behandlingen tager 30-60 minutter – det afhænger af den enkelte persons udgangspunkt. Under behandlingen ligger du med lukkede øjne. Der limes en silikone pad på øjenlåget (Hudvenlig lim), hvorefter vipperne limes fast på. Derefter kommer der først en permanentvæske på og så en settingvæske på (begge skal sidde i op til 5 min).
Er dine vipper lyse, anbefaler jeg at du får farvet dem samtidig. Det vil give det flotteste resultat.
Holdbarhed
Lash Liftet holder mellem 6 og 8 uger, alt efter vippevækst og cyklus, hvordan du efterbehandler m.m. Holdbarheden nedsættes hvis du fx går i svømmehallen ofte, forkert sovestilling (hovedet ned i puden) eller lange, varme bade dagligt. Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna, sved og makeup de første 24 timer. De første 24 timer efter behandlingen Hvis det sker, risikerer man, at effekten af behandlingen forsvinder

Brownlift

Browlift er til dig som fortrækker et fyldigere naturlig bryn og en nem løsning til at få dine naturlige bryn til at syne kraftigere. Denne behandling vil rette ud, tilføje længde og volumen og sætte brynhåret på plads for at skabe en perfekt form!
Hvordan forgår Brow lamination/Brow lift?
Ved behandlingen bliver bryn hårene sat i den ønsket groretning og herefter bliver der påført en liftning væske og fixing lotion. Farvning af bryn er inkluderet i behandlingen. Browlift tager ca. 30-45 min og kan kombineres med andre slags behandlinger, såsom lashlift

Vipper og bryn

Hvem elsker ikke smukke vipper og bryn?
Farvning af vipper intensiveres din øjenfarve og giver mere dybde. Farven vælges ud fra dine ønsker samt hårfarve
Et flot bryn danner den perfekte ramme omkring din øjne og skaber harmonie. Farvning af bryn udføres oftest i forbindelse med retning med voks. Farven tilpasses din teint og hårfarve, farvningen intensiverer dine øjne, så de fremstår mere klare og strålende.
På klinikken anvender jeg Refectocil, som giver en tæt pigmenteret farve og er yderste holdbar. Refectocil har været det førende produkt i mere end 60 år.