Lash lift

Lashlift

Fremhæv dine vipper på en flot og naturlig måde uden brug af kunstige vipper eller vippebukker der knækker hårene. Vippebukket holder op til 6 og 8 uger afhængig af din modtagelighed af permanenten.

Hvad er Lash Lift?

Et Lash Lift er et semi-permanent buk af dine egne naturlige vipper. Det er desværre ikke os alle, som er udstyret med lange buede vipper fra naturens side af, derimod har mange af os korte, tynde og nedadvendte vipper. Når du får lavet et Lash Lift, vil vipperne komme til at se længere og mere fyldige ud. Resultatet er nogle flotte vipper med en naturlig bue.

Behandlingen

Selve behandlingen tager 45-60 minutter – det afhænger af den enkelte persons udgangspunkt. Under behandlingen ligger du med lukkede øjne. Der limes en silikone pad på øjenlåget (Hudvenlig lim), hvorefter vipperne limes fast på. Derefter kommer der først en permanentvæske på og så en settingvæske på (begge skal sidde i op til 5 min).

Er dine vipper lyse, anbefaler jeg at du får farvet dem samtidig. Det vil give det flotteste resultat.

Holdbarhed

Lashliftet holder mellem 6 og 8 uger, alt efter vippevækst og cyklus, hvordan du efterbehandler m.m. Holdbarheden nedsættes hvis du fx går i svømmehallen ofte, forkert sovestilling (hovedet ned i puden) eller lange, varme bade dagligt.

Det anbefales ikke at udsætte dine lashliftede vipper for vand, damp, sauna, sved og makeup de første 24 timer. De første 24 timer efter behandlingen Hvis det sker, risikerer man, at effekten af behandlingen forsvinder.