Voksbehandlinger

Hårfjerning med voks

Før voksbehandling

For at opnå det bedste resultat ved voks, anbefales det, at du eksfolierer huden senest 24 timer inden behandling. Det gør at du fjerner de døde hudceller, hvilket gør at hårene løsner sig nemmere og at hårene har nemmere ved at slippe.

Jeg anbefaler at voksningen udføres kontinuerligt med 4–6 ugers mellemrum

Hårene skal være mindst 6-10 mm lange. Er hårene længere ved bikini-området, skal de klippes.

Er det første gang du bliver vokset, skal du være opmærksom på, at hårene kan knække de første 2-3 gange, hvilket gør at hårene kan vokse hurtigere ud. Efter de første gange vil du så se og opnå et ensartet resultat.

Efter voksbehandling

Skal du undgå sol, solarium, svømmehal og sauna i 24 timer efter din voksbehandling.

Det anbefales at du eksefolierer ca. to dage efter voks, og derefter vedligeholder 1-2 gange om ugen. så løfter du hårene fri af huden og du fjerner de døde hudceller, der ellers kan lukke huden og skabe indgroede hår.

Brug en god nærende creme eller olie til at blødgøre din hud. På den måde undgår du indgroede hår. Brug gerne olie eller creme der indeholder tree tea oil, da den er anti-bakteriel.

Er der evt. knækkede hår, må du gerne tage dem med pincet op til en uge efter voksbehandlingen. Derefter er det ikke en god ide at fjerne dem med pincet, da hårene ikke vil kunne fjernes ved næste voksbehandling

Undgå at bruge skraber, ladyshaver eller andet mellem voksning, da det vil gøre hårene stride. Man opnår således ikke det ønskede resultat eller de mange fordele ved voksning.